Project Description

GPS wandeltocht + Escaperoom + Bowlen 

  • Prijs € 28,- p.p. 
  • Minimaal 8 personen
  • Prijzen zijn exclusief consumpties 
  • Totale tijdsduur 4,5 uur
  • Locatie Rainbow Centre Nistelrode

Je wandelt (c.a. 5 km) m.b.v. een GPS kompas door de mooie omgeving van Nistelrode. Hierna gezellig bowlen op de sfeervolle bowlingbanen. Tenslotte sluiten wij je op in een van de kamers van onze Escape room.

Dit arrangement met:
Frites & snacks € 34,50 p.p.
Rainbowschotel € 38,- p.p.
BBQ € 48,- p.p.
BBQ € 50,50 p.p. (v.a. 15-20 personen)
PizzaParty € 48,- p.p.
3-Gangen keuze diner € 53,- p.p.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Escaperoom Nistelrode? Dat kan. Ze zijn te verkrijgen vanaf € 15,- en elk gewenst bedrag daarboven. Mail of bel ons of vul het contactformulier in.

Voor u op maat

Staat het door u gewenste arrangement niet op onze site? Of wilt u een ander voorstel wat beter bij uw gezelschap en/of budget past? Mail of bel ons gerust. Wij streven er naar uw mail nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna te beantwoorden.

Op zoek naar een ander uitje?
Bent u op zoek naar een familieuitje kijk dan op onze website speciaal voor Familiedagjes www.familiedagjenederland.nl. Zoekt u een invulling voor uw Teamdag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnenuitje, kijkt u dan ook eens op www.zinineenfeestje.nl. Hier vindt u een zeer divers aanbod van uitjes en arrangementen.

Overnachten
Wilt u na uw uitje blijven overnachten in ons gezellige Brabant? Geen probleem, er zijn diverse hotels in de omgeving bijv. in Uden of Oss. Vraag ons gerust om advies.