Swingtrike-American Tandemtour De Maashorst 2017-09-07T14:28:33+00:00

Project Description

Swingtrike-American tandem combitour De Maashorst

  • Prijs € 29,50 p.p. vanaf 16 personen.
  • Minimum leeftijd 16 jaar (legitimatie verplicht)
  • Totale tijdsduur 1,5 uur (inclusief uitleg en oefenrondje)
  • Locatie Laar 24 Nistelrode
  • Kijk hier voor filmpje Swingtrikes.

De helft van uw gezelschap gaat op pad met onze felgekleurde Swingtrikes voor een tour o.a. door natuurgebied De Maashorst. De andere helft gaat op pad met de American tandems. Na ongeveer 3 kwartier treffen de groepen elkaar op een vooraf afgesproken (horeca)locatie. Daar wordt er gewisseld van vervoersmiddel en rijdt iedereen via een andere route weer terug. Minimaal 18 personen. Minimum leeftijd 16 jaar (legitimatie verplicht).

Dit arrangement met:
BBQ € 49,50 p.p. (va 20 pers)
PizzaParty € 49,50 p.p. (min. 20 pers)
3-Gangen keuze diner € 54,50 p.p.

Diverse combinatie arrangementen mogelijk o.a. met onze Escaperooms en The Temple Challenge.

Swingtrikes
Het rijden op een Swing Trike is anders, maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegene die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt. Met de ingebouwde accu legt u met gemak tot 25 kilometer af. Het rijden op de Swing Trike is sportief maar vooral FUN!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Escaperoom Nistelrode? Dat kan. Ze zijn te verkrijgen vanaf € 15,- en elk gewenst bedrag daarboven. Mail of bel ons of vul het contactformulier in.

Voor u op maat

Staat het door u gewenste arrangement niet op onze site? Of wilt u een ander voorstel wat beter bij uw gezelschap en/of budget past? Mail of bel ons gerust. Wij streven er naar uw mail nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna te beantwoorden.

Op zoek naar een ander uitje?
Bent u op zoek naar een familieuitje kijk dan op onze website speciaal voor Familiedagjes www.familiedagjenederland.nl. Zoekt u een invulling voor uw Teamdag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnenuitje, kijkt u dan ook eens op www.zinineenfeestje.nl. Hier vindt u een zeer divers aanbod van uitjes en arrangementen.

Overnachten
Wilt u na uw uitje blijven overnachten in ons gezellige Brabant? Geen probleem, er zijn diverse hotels in de omgeving bijv. in Uden of Oss. Vraag ons gerust om advies.