Project Description

Swingtrike Tour De Maashorst

  • Prijs € 29,50 p.p. vanaf 8 personen.
  • Bent u met meer dan 16 personen dan maken we een combi-wissel tour met de American tandems.
  • Minimum leeftijd 16 jaar (legitimatie verplicht)
  • Totale tijdsduur 1,5 uur (inclusief uitleg en oefenrondje)
  • Locatie Laar 24 Nistelrode
  • Kijk hier voor filmpje Swingtrikes.

Swingtrike-tour De Maashorst.
U wordt ontvangen is Nistelrode. Eerst krijgt u een duidelijke uitleg over de Swingtrikes en kunt u even oefenen. Dan met zijn allen op pad voor een fantastische tour door o.a. het prachtige natuurgebied De Maashorst. De tour is circa 1 uur en een tourguide van ons rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien. Prijs € 29,50 p.p. Minimaal 6 personen.

Bent u met meer dan 18 personen dan maken we een combi-wissel tour met de American tandems.
De helft gaat dan op pad met de Swingtrikes, de andere helft met de felgekleurde American Tandems. Halverwege wordt er dan gewisseld van vervoersmiddel.

Dit arrangement met:
BBQ € 49,50 p.p. (va 20 pers)
PizzaParty € 49,50 p.p. (min. 20 pers)
3-Gangen keuze diner € 54,50 p.p.

Diverse combinatie arrangementen mogelijk o.a. met onze Escaperooms, The Temple Escape of de American tandems.

Swingtrikes
Het rijden op een Swing Trike is anders, maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegene die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt. Met de ingebouwde accu legt u met gemak tot 25 kilometer af. Het rijden op de Swing Trike is sportief maar vooral FUN!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Escaperoom Nistelrode? Dat kan. Ze zijn te verkrijgen vanaf € 15,- en elk gewenst bedrag daarboven. Mail of bel ons of vul het contactformulier in.

Voor u op maat

Staat het door u gewenste arrangement niet op onze site? Of wilt u een ander voorstel wat beter bij uw gezelschap en/of budget past? Mail of bel ons gerust. Wij streven er naar uw mail nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna te beantwoorden.

Op zoek naar een ander uitje?
Bent u op zoek naar een familieuitje kijk dan op onze website speciaal voor Familiedagjes www.familiedagjenederland.nl. Zoekt u een invulling voor uw Teamdag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnenuitje, kijkt u dan ook eens op www.zinineenfeestje.nl. Hier vindt u een zeer divers aanbod van uitjes en arrangementen.

Overnachten
Wilt u na uw uitje blijven overnachten in ons gezellige Brabant? Geen probleem, er zijn diverse hotels in de omgeving bijv. in Uden of Oss. Vraag ons gerust om advies.