Temple and Duck all inclusive Party 2017-10-16T16:53:52+00:00

Project Description

Lelijke eendjes Tour + The Temple Challenge All Inclusive

13.00 uur wordt u ontvangen met koffie en gebak bij ‘t Pumpke, Raadhuisplein 7 in Nistelrode. Hierna uitleg en vertrek met eendjes.
Een ontspannen en ludieke tour met de 2CV door Bourgondisch Brabant waarbij u met uw “tourteam” diverse fotovragen moet oplossen. U rijdt met onze mooie Lelijke Eendjes o.a. over de dijk langs de Maas. Onze tourguide rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien. Onderweg moet u echter uw ogen goed de kost geven om te speuren naar de diverse voorwerpen, gebouwen, beelden, landschappen enz. welke staan afgebeeld in uw roadboek. De rode draad van deze vragen is “Brabant” en de vragen kunnen gaan over spreekwoorden of gezegdes, Brabantse gewoontes, Brabantse lekkernijen en van alles wat te maken heeft met deze mooie Bourgondische provincie. Na het eerste deel van de tour (circa 45 min.) komt u bij de pauzeplaats in het oude pittoreske vestingstadje Ravenstein. Hier verblijft u een half uurtje om lekker rond te wandelen in dit bijzondere plaatsje aan de Maas. Of neem plaats op een gezellig terras aan het water voor een verfrissend drankje of een ijsje. Na een half uur rijden we weer verder over de dijk. Deze tour staat garant voor een heerlijke relaxte middag waarbij de teamspirit een belangrijk onderdeel is, maar waarbij uiteraard ook veel gelachen kan worden. Om circa 15.30 bent u weer terug in Nistelrode. Voor het team dat het juiste antwoord weet te vinden is er aan het einde van de tour een leuke, toepasselijke attentie.

Na deze tour gaat u de uitdaging aan van The Temple (circa 16.00 uur). U trotseert een serie challenges in precies 60 minuten en probeert met uw team de hoogste score te behalen. Afhankelijk van het aantal personen is de BBQ dan tussen 18.00 en 19.00 uur. Deze duurt circa 2 uur en alle drankjes zijn tijdens de BBQ (2 uur) inbegrepen (tapbier, fris en huiswwijn).

Prijs € 100,- p.p.

Inbegrepen in dit arrangement:
Koffie + gebak
2CV tour naar Ravenstein
The Temple Challenge
BBQ
Drankarrangement 2 uur

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Escaperoom Nistelrode? Dat kan. Ze zijn te verkrijgen vanaf € 15,- en elk gewenst bedrag daarboven. Mail of bel ons of vul het contactformulier in.

Voor u op maat

Staat het door u gewenste arrangement niet op onze site? Of wilt u een ander voorstel wat beter bij uw gezelschap en/of budget past? Mail of bel ons gerust. Wij streven er naar uw mail nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna te beantwoorden.

Op zoek naar een ander uitje?
Bent u op zoek naar een familieuitje kijk dan op onze website speciaal voor Familiedagjes www.familiedagjenederland.nl. Zoekt u een invulling voor uw Teamdag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnenuitje, kijkt u dan ook eens op www.zinineenfeestje.nl. Hier vindt u een zeer divers aanbod van uitjes en arrangementen.

Overnachten
Wilt u na uw uitje blijven overnachten in ons gezellige Brabant? Geen probleem, er zijn diverse hotels in de omgeving bijv. in Uden of Oss. Vraag ons gerust om advies.