Eten & Drinken bij uw arrangement 2019-01-21T14:37:20+00:00

Lekker eten en drinken bij uw arrangement
Wilt u uw dag gezellig afsluiten met een etentje?  Dat kan bij onze collega’s in het  Bourgondische Nistelrode, eetcafé ‘t Pumpke. Hier kunt u bij mooi weer lekker buiten op het overdekte en verwarmde terras plaats nemen.

“Rainbow Schotel” 
Is uw arrangement inclusief een “Rainbow schotel” dan serveren we een keuzeschotel als plate-service. Deze bestaat uit frites met salade en een keuze uit saté, schnitzel of pikante kip. Deze wordt geserveerd bij het Rainbow Centre.

BBQ (minimaal 20 personen) 
Altijd lekker en gezellig, BBQen met zijn allen. Wij zorgen voor lekker vlees en heerlijke bijgerechten, u voor de gezelligheid! Diverse soorten vlees van de gril: Kipsaté, Bourgondische riblapjes , kipfilet, varkenshaas spiesjes, hamburgers, speklapjes. Huzarensalade, diverse rauwkostsalades, koude sausjes, stokbrood en kruidenboter. Gefrituurde aardappeltjes, Satésaus. Prijs € 20,50 p.p.

Pizzaparty (minimaal 20 personen)
Zelf uw  Italiaanse pizza‘s maken en bakken in de houtgestookte pizzaoven. Mamma mia…. Genieten op zijn Italiaans,  eerst een lekker  Toscaans soepje en dan aan de slag met deegroller en heerlijke toppings, o.l.v. onze pizzabakker. Hup op de schep en naar de oven.. en dan heeft u in 1,5 minuut een heerlijke pizza Margherita, Cipolle of Caponne, zoveel u wilt. Prijs € 20,50 p.p.

3-Gangen keuze diner (geen minimum aantal)
U kunt ter plekke een keuze maken uit een aantal soepen, hoofdgerechten en ijsdesserts.
Keuze uit 2 soepen of Carpaccio)
Keuze uit 5 hoofdgerechten
Keuze uit 2 soorten dessert
Prijs € 25,50 p.p.

Uitbreidingsopties:
Koffie en thee tijdens de ontvangst in Nistelrode € 2,50 p.p.
Koffie en thee  met appelgebak   € 5,- p.p.

Drankarrangementen: (alleen bij BBQ, PizzaParty en 3-gangen diner)
4 consumpties tijdens het eten (bier, fris, wijn, koffie, thee) € 11,- p.p.
Onbeperkt drank arrangement tijdens het eten (2 uur bier, fris, wijn, koffie, thee). € 16,- p.p.