Tarieven 2019-01-21T14:38:56+00:00

The Temple Challenge
Vanaf 3 personen € 20,- p.p.
Speciale prijzen voor grote groepen en combi arrangementen

De Keuken (4-5 pers.) € 15,- p.p. (alleen i.c.m. De Sprookjesijsfabriek)

De Sprookjesijsfabriek (5-10 pers.)

  • Vanaf 10 Personen = € 15,- p.p.
  • 9 Personen = € 16,- p.p.
  • 8 Personen = € 17,- p.p.
  • 7 Personen = € 18,- p.p.
  • 6 Personen = € 19,- p.p.
  • 5 Personen = € 20,- p.p.

Ben je met meer dan 15 personen kijk dan bij de arrangementen voor grotere groepen. Staat het gewenste arrangement er niet tussen? Geen probleem, we maken graag een programma voor u op maat.

Eten en drinken
Kijk hier voor de mogelijkheden voor eten en drinken tijdens uw arrangement.

Reserveer nu!

Grote groep? Combineer dan met alle andere activiteiten.

Ook voor grotere groepsuitjes is Escape room Nistelrode een echte aanrader. Alle Escape rooms zijn namelijk te combineren met nagenoeg al onze andere activiteiten zoals bowlen, Bubble Ball, Dodgebow, kanovaren, GPS tandemtocht, 2CV rijden, Solexrijden, streetgolf enz. (zie onder arrangementen).

Daarnaast beschikken we over een compleet horeca aanbod zoals koffie met gebak, lunch, diner, Pizza Party of BBQ. We maken er graag voor u een complete dag van met een van onze complete arrangementen.

Voor wie?

Escape room Nistelrode biedt volop uitdagingen voor groepen van allerlei pluimage. Of je nu een vriendengroep bent, leden van een vereniging of collega’s van hetzelfde bedrijf? Wij beloven je een uitdagend avontuur waarover je nog een hele tijd zult napraten.

Escaperoom voor kinderen

Maar ook voor kinderfeestjes is Escape room Nistelrode de juiste plek. Boek nu de “Kids Escape Party” voor kinderen van 8-12 jaar!