Uitleg The Temple Challenge 2018-01-02T17:46:25+00:00

 

Trailer The Temple Challenge

Uitleg The Temple Challenge:

Wat is The Temple Challenge?
The Temple Challenge is geen Escaperoom waarbij je zo snel mogelijk moet proberen te ontsnappen. The Temple Challenge bestaat uit een serie Gamerooms (aaneengeschakelde spellen kamers). Behalve in de eerste kamer is er in elke volgende kamer een uitdaging/spel wat je als team moet oplossen/spelen. Een spel kan bestaan uit b.v. behendigheid of een opdracht of een samenspel daarvan! Je speelt altijd de maximale spelduur van circa 60 minuten.

The Temple Challenge werkt als volgt:
Je gaat in teams van maximaal 4 personen de eerste kamer van The Temple binnen (De Lift). Hier wordt uitgelegd wat er van jullie wordt verwacht. Vervolgens ga je door naar de volgende kamer waar het spel begint. Kijk en lees goed wat het doel van het spel is en los samen met je team de opdracht op. Je hebt in elke kamer een vast aantal minuten (circa 5 minuten) om zo hoog mogelijk te scoren. Zo ga je van kamer naar kamer en probeer je een zo hoog mogelijke score te behalen samen met je team. Je kunt alleen vooruit, teruggaan is niet mogelijk. De teams van jouw groep volgen elkaar na circa 6 minuten op. Uiteraard wint  het team met de beste score.

Voor wie is het spel geschikt?
Het spel is ideaal voor familieuitjes, teamuitjes, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes. Doordat de moeilijkheidsgraad door ons kan worden aangepast naar aantal en leeftijd is het spel voor nagenoeg iedereen geschikt (8-88 jaar).

Is het spel geschikt voor mindervaliden en/of zwangere vrouwen?
Je moet kunnen traplopen en soms door wat smalle doorgangen. Daardoor is het spel niet geschikt voor rolstoelen. Het spel is ook niet aan te raden voor (hoog)zwangere vrouwen. Deelname aan The Temple Challenge is altijd voor eigen risico.

Is het eng?
The Temple Challenge is niet eng of griezelig. In de kamers is het wat schemerig maar je kunt voldoende zien om het spel te kunnen spelen. Er gebeuren geen enge dingen, in tegendeel, het is zeker ook de bedoeling dat er gelachen  wordt.

Veiligheid bij calamiteiten
In geval van een calamiteit gaan alle deuren tegelijk automatisch open. Je kunt dan op diverse plaatsen naar buiten indien nodig.